KIDZ-DJ

Harderwijk

Tel 06 46 03 66 86

sander@kidz-dj.nl

BEZOEK

INFORMATIE

Algemene Verkoop Voorwaarden

Disclaimer

Contact

Social

Facebook

Twitter

Instagram

LUISTER MUZIEK

Zing en dans met ons mee!

© by Kidz-dj / Spotlights On

OVER

De Kidz-dj is vooral bekend van zijn vele optredens door het land. Hij toert met zijn discoshow langs kinderfeesten tijdens Sinterklaas, carnaval en koningsdag. Ook bezoekt hij scholen, kinderfeestjes, festivals en andere podia. Zijn spetterende kindershow zit bomvol met zijn eigen muziek. De Kidz-dj heeft grote wereldhits van vroeger (en soms van nu) voorzien van nieuwe teksten die gaan over de belevingswereld van kinderen. Hij bracht inmiddels 5 succesvolle cd’s uit. 

In 2018 krijgt Sinterklaas serieuze aandacht voor Kidz-dj en samen met Liedjes Piet maakt Kidz-dj dé Sinterklaashit van 2018; "Sinterklaas, Wij Houden Van U"! Sinterklaas geniet zo van de muziek dat Kidz-dj Sander & Ester in het najaar van 2019 op uitnodiging van de Sint zelf naar Spanje afreizen om daar het jaarlijkse Sinter Liedjes festival te jureren.

KIDZ-DJ & HET AVONTUUR IN SPANJE

Kidz-dj Sander & Ester zijn uitgenodigd in Spanje op het grote Kasteel van Sinterklaas. Ze krijgen de opdracht van Sinterklaas om te jureren voor het 467e Sinter Liedjes Festival. De weg naar Spanje verloopt niet zonder slag of stoot en ze komen al snel in een spannend avontuur terecht waarbij het duo Bas & Bo roet in het eten gooit. Zullen Sander & Ester nog wel bij het 467e Sinter Liedjes Festival aanwezig kunnen zijn?

Je ziet het vanaf 8 november via ons YouTube kanaal of via deze website!

WIE?