Stichting Oranje

23 Augustus 2017

Vandaag hebben we maar liefs 2 optredens op 2 verschillende locaties. Beide voor Stichting Oranje. De stichting zorgt voor diverse activiteiten in de laatste week van de Zomervakantie.

Je raad het al..Dat betekend veel Kids! Het was ook nog eens heerlijk warm! 1e locatie was in Heeswijk-Dinther. Ja..dat bestaat! En Hoe! vervolgens gingen we door naar de 2e locatie en dat was in Loosbroek.

De Dagwinkel

Naast veel gezelligheid kent Loosbroek ook een Supermarkt. De Dagwinkel. Hier besloot ik tussendoor mijn welverdiende lunch aan te schaffen. Het leek op een camping-winkel, maar heeft alles wat je nodig hebt voor een geslaagde lunch. 1 croissantje, een chocolade-donut, blokjes kaas en Spa-Citoen! Niet een hele gezonde lunch…maar het leven van een echte DJ is ook soms Rock And Roll!

Mijn assistente

Iedereen was super aardig op beide locaties, maar de 2e in Loosbroek sloeg alles. Een lieve mama vulde heel spontaan ( niet ) een flesje water voor me. Het was immers erg warm..Als dank gaf ik haar natuurlijk een Kidz-dj cd! Ze werd niet de zwoelste mama, maar wat kon zei goed water halen!