KIDZ-DJ

Harderwijk

Tel 06 46 03 66 86

sander@kidz-dj.nl

BEZOEK

INFORMATIE

Algemene Verkoop Voorwaarden

Disclaimer

Contact

Social

Facebook

Twitter

Instagram

LUISTER MUZIEK

Zing en dans met ons mee!

© by Kidz-dj / Spotlights On

SHOWS

Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot ‘s-Hertogenbosch. De Kidz-dj treedt op door heel het land! Met een kindershow / discoshow gevuld met muziek en een heleboel spelletjes zorgt de Kidz-dj voor een spetterend feest voor kinderen. Natuurlijk mogen of zelfs moeten ook de ouders met de voetjes van de vloer!

Zingen, dansen, springen

 

Een kindershow of ook wel discoshow van de Kidz-dj zit vol met muziek van de Kidz-dj zelf maar hij draait ook andere populaire hits voor kids. Naast natuurlijk veel dansen en springen worden de kinderen uitgedaagd in verschillende spelletjes. Zo zit er een muziekquiz in, spelen we jongens tegen de meiden, de coolste papa verkiezing en veel meer. Deze kindershow is er in verschillende thema’s. Ook kan de Kidz-dj een kindershow op maat maken.

VOOR

WIE?

De Kidz-dj toert met zijn discoshow voor kinderen langs diverse scholen, sportclubs, bedrijven, festivals en feesten. Ook is de Kidz-dj regelmatig te vinden bij verschillende kinderfeestjes in het land. Het is pas feest als de Kidz-dj is geweest. De Kidz-dj kan ook geboekt worden in combinatie met een leuke sidekick.

Wil jij een kinderfeest organiseren? Bel dan even met de Kidz-dj.
Een kindershow van de Kidz-dj duurt normaal gesproken één tot anderhalf uur. Natuurlijk kan dit altijd korter of langer. Dit is afhankelijk van het event. Hij brengt daarnaast zijn eigen dj-booth (met licht), microfoon en geluid mee. Willen jullie dat hij ook andere onderdelen presenteert of aan elkaar praat? Dit kan ook. De Kidz-dj denkt graag mee. Hij hanteert dan ook verschillende prijzen voor verschillende shows. Neem contact op voor een advies en prijs op maat.

WAT

KOST HET?

Onze shows

Discoshow