Kidz-dj Zomertoer

De Kidz-dj toert elke zomer door het land met de Kidz-dj Zomertoer! Zo bezoekt hij vakantieparken, campings en zomerfeesten met een hele leuke Vlog- of Acteerworkshop en een spetterende discoshow. Hij maakt er een muzikaal spektakel van! 

Hoe ziet de zomertoer eruit?

Overdag geeft de Kidz-dj diverse Kidz-dj workshops. Een Acteer- / Entertainment workshop waar kinderen de geheimen van het entertainen leren kennen. Aan het einde van de dag geeft de Kidz-dj een spetterende Discoshow voor de hele familie. Talentjes uit de workshops mogen dan ook nog even mee doen. Want wie wilt er nu niet een Muziek-Quiz of een leuk Spel-onderdeel presenteren?

VLOG Workshop

Kids wanen zich voor even als een ‘echte’ Vlogger tijdens deze workshop. Ze maken gebruik van een echte blog camera en leren spelenderwijs de knoppen en functies van de camera. Tevens kijken we met z’n allen even naar de Kidz-dj Vlogs. Daarna gaan de kids zelf op pad! D.m.v leuke opdrachten en attributen kunnen ze de hele camping over om een te gekke Vlog te maken die wij vervolgens monteren, en s’avonds al kunnen laten zien in de Disco-show.

Kidz-dj Discoshow

De Kidz-dj Summershow is een spetterende discoshow waarbij zowel kids als ouders meedoen. De Kidz-dj draait naast zijn eigen hits de leukste zomerhits waarop de kids lekker kunnen dansen. Ook wordt een Muziekquiz gehouden, een danswedstrijd, de Coolste Papa & Zwoelste Mama verkiezing en diverse andere leuke wedstrijden.

Perfecte animatie voor de hele familie.

Details

Duur dj-workshop: 1 uur
Capaciteit: tot 100 kids (per doorloop)
Aantal doorlopen: 3 tot 4 (3 uur in totaal)

Duur Discoshow:  2 uur
Geluid: Kleine set (max. 125 kinderen)
Licht: Discolichten in booth
Prijs: Op aanvraag

De Kidz-dj Discoshow of de Kidz-dj Workshop kunnen ook los worden geboekt. Wil je weten wat de kosten zijn?