Kidz-dj Sportshow

De Kidz-dj Sportshow is speciaal gemaakt voor sportverenigingen. Een muzikaal feest met veel sportelementen. Er worden spelletjes, quizjes en wedstrijdjes gehouden maar natuurlijk wordt er ook heel hard gedanst. Dat wordt zweten!

Een knotsgekke disco bij de hockey, voetbal of tennis

Stel je een knotsgekke discoshow voor waar veel hilariteit en vaart in zit. De Kidz-dj draait zijn leukste liedjes afgewisseld met af en tot een hit van nu waarop de kinderen uit hun dak kunnen gaan. Het staat garant voor een geweldig (dans)feest voor kinderen en natuurlijk ook voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s, trainers… iedereen mag, nee: moet wel meedoen met dit feest!

Een show vol sportspellen

In de show zitten veel spellen die natuurlijk met de sport te maken hebben. We spelen uiteraard de jongens tegen de meiden (werkt alijd!). Wie zijn de ware baltovernaars? Wie weet het meeste verstand van hockey, tennis of voetbal en wint de quiz? Welk team heeft de beste dansmoves? Wie wint de knotsgekke race? Wie heeft de coolste coach/trainer en wie de zwoelste mama? .

Discoshow voor elke sportevenement

De Kidz-dj Sportshow is een superleuke show voor tijdens een discoavond, mini- slotdag, (ouder-kind) toernooi, lustrumfeest of andere evenementen. De Kidz-dj kan ook andere onderdelen presenteren of aansluiten op jullie thema. Neem contact voor de mogelijkheden.

Kidz-dj Sportshow bij Hockeyclub

Details

Duur show: 2 uur
Geluid: Klein set (max. 125 kids)
Licht: Discolichten in booth
Prijs: Op aanvraag

Wil je een langere show, of meer geluidscapaciteit? Tegen een bescheiden meerprijs regelen wij dat graag! Interesse?