Kidz-dj Sinterklaasshow

Het hoogtepunt van het jaar voor de Kidz-dj is ieder jaar weer Sinterklaas. In 2017 trad de Kidz-dj tijdens deze periode ruim 75 keer op bij veel grote en kleinere bedrijven in het land.

Komt de Sint wel echt?

De Kidz-dj heeft meerdere shows, dus kan er elk jaar weer iets nieuws gebracht worden. Elke show heeft een spannende en leuk verhaallijn. Komt de Sint bijvoorbeeld wel echt?

Een opwarmshow voor de komst van Sint

In de Kidz-dj Sinterklaashow zitten leuke en spannende onderdelen waarbij kids (en ouders) echt wel moeten meedoen! Wie wint de grote Sinterklaasquiz? De jongens of de meiden? Wie kan er het beste schudden met zijn billen? Wie is de coolste pappa en de zwoelste mamma in de zaal? Door het leuke script in de show worden kinderen opgewarmd voor de komst van Sinterklaas.

Sinterklaas en zijn Pieten

De Kidz-dj heeft goede contacten met Sint en zijn Pieten. Wil je dat de Kidz-dj zorgt dat Sint komt? Dat kan. Hij regelt het voor jullie. Dan weet je zeker dat de echte Sinterklaas langs komt.

Voorprogramma met activiteiten

Organiseer je normaal gesproken een voorprogramma voordat de show begint? Ook dit kunnen wij voor je doen. Je kunt bij ons een totaalpakket boeken. Je wordt dan volledig ontzorgd. Wij organiseren een voorprogramma met een Vlog-Workshop, knutselen, dansen, kleuren, cup-cakes versieren, buttons maken en zelfs een speciaal schminkteam.

Verschillende Sinterklaasshows

Veel bedrijven en organisaties boeken de Kidz-dj meerdere jaren achter elkaar. Daarom heeft de Kidz-dj meerdere Sinterklaasshows. Zo blijft het elk jaar weer spannend. Bekijk de verschillende shows hieronder.

Kidz-dj show tijdens intocht

De Kidz-dj Sinterklaas-Show is ook te boeken voor de Intocht.

Vele malen waren wij te vinden tijdens de landelijke intocht van Sinterklaas in Harderwijk, Maassluis en Meppel!

De Sinterklaasshows

Waar blijft de Sint Show

De Kidz-DJ draait zijn leukste Sinthits, wanneer plotseling Sinterklaas hem belt! Danspiet is van het dak gevallen en Sinterklaas weet niet of hij dit jaar nog wel naar de Kidz-dj Discoshow kan komen, zo zonder zijn Danspiet.

Kraak de Sintcode

Er is een pakketje afgeleverd. Het is een kist met hangslot. Wat zou erin zitten? Er zit een brief van de Telecom-Piet bij. Het betreft een noodtelefoon, waarop Sint het bedrijf kan bereiken. Plots gaat er een telefoon… Deze blijkt in de kist te zitten. Maar de kist zit op slot!

De Sint-Kwiz

De Sint-Kwiz is een knotsgekke show met veel humor en de nodige muzikale uitspattingen. De show wordt geleid door de Kidz-dj die het publiek op de proef stelt met diverse spellen. Dus niet alleen de kinderen, maar ook de ouders zullen een hoofdrol spelen en wanen zich voor even weer Kidz!

Feestje voor de Sint

Sinterklaas verdient wel eens een groot feest vind de Kidz-dj. Samen met alle jongens en meisjes en papa’s en mama’s verzorg hij een ‘Surprise-Party’ . Alle standaard Surprise termen komen aan bod. We gaan ons verstoppen. De papa’s houden een alfabet, de kinderen studeren een dans in, en de mama’s worden opgeleid tot muzikanten! Een knotsgekke ongeordende boel, in deze feestelijke Sint show!

De Hulp-Sinterklaas

Samen met zijn sidekick, zorgt de kidz-dj voor een leuke opwarm-show, waarbij muziek, spel en hilariteit centraal staat. Alles is in orde, wanneer opeens Sinterklaas belt. Het paard heeft een Hoef-KLEM! Het duurt nu wel erg lang voordat Sint komt, en Kidz-dj’s Sidekick besluit zich om te toveren tot Sinterklaas. Hilariteit, wanneer de Kidz-dj niks merkt van deze verkleed-poging. Een leuk theaterspel, in combinatie met de muziek van de Kidz-dj!

Maatwerk

Lijkt een van de shows je leuk maar is het niet helemaal wat jullie willen? Samen kunnen we ook een maatwerkshow maken, geheel naar jullie wens en invulling.

Details

Duur show: 1 uur
Geluid: Klein set (max. 125 kids)
Licht: Discolichten in booth
Extra te boeken: Sint en Pieten, voorprogramma
Prijs Sintshow: Op aanvraag

Wil je een langere show, of meer geluidscapaciteit? Tegen een bescheiden meerprijs regelen wij dat graag! Interesse?