Kidz-dj Carnavalshow

Stel je eens voor: een knotsgekke en hilarische show voor kids, waar de kids overal bij betrokken worden en vooral mee moeten doen! De Kidz-dj draait zijn leukste hits, afgewisseld met de gekste carnavals-krakers. De show staat garant voor een flitsend (dans)feest voor kinderen van 4 tot 10 jaar en natuurlijk ook voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s… iedereen mag, nee! moet wel meedoen met dit feest!

Samen met de kids zal de Kidz-dj er een onvergetelijk en gek carnavalsfeest van maken. In de show zitten veel wedstrijdelementen. Zo houdt de Kidz-dj een Carnaval muziekquiz en test hij de kennis van de kandidaten. Verder wordt gekeken naar: Wie heeft de mooiste outfit? Wie maakt de langste polonaise? Wie kondigt het leukst een carnavalskraker aan? Wie heeft de Coolste Papa en wie heeft de Zwoelste Mama?

De winnaars ontvangen leuke prijzen. Ook mogen de kinderen plaatsnemen achter de DJ-Booth. Ze wanen zichzelf even DJ en kunnen hun scratchtechnieken laten zien! Kortom, een interactief carnavalsfeest met een muzikale noot.

Kidz-dj - Carnavalshow

Details

Duur show:  2 uur
Geluid: Kleine set (max. 125 kinderen)
Licht: Discolichten in booth
Prijs: Op aanvraag

Wil je een langere show, of meer geluidscapaciteit? Tegen een bescheiden meerprijs regelen wij dat graag! Interesse?