Kindershow

Een spetterende live show
met muziek en interactie

Kidz-dj Kindershow

Van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot ‘s-Hertogenbosch. De Kidz-dj treedt op door heel het land! Met een kindershow / discoshow gevuld met muziek en een heleboel spelletjes zorgt de Kidz-dj voor een spetterend feest voor kinderen. Natuurlijk mogen of zelfs moeten ook de ouders met de voetjes van de vloer!

Zingen, dansen, springen

Een kindershow of ook wel discoshow van de Kidz-dj zit vol met muziek van de Kidz-dj zelf maar hij draait ook andere populaire hits voor kids. Naast natuurlijk veel dansen en springen worden de kinderen uitgedaagd in verschillende spelletjes. Zo zit er een muziekquiz in, spelen we jongens tegen de meiden, de coolste papa verkiezing en veel meer. Deze kindershow is er in verschillende thema’s. Ook kan de Kidz-dj een kindershow op maat maken.

Voor wie?

De Kidz-dj toert met zijn discoshow voor kinderen langs diverse scholen, sportclubs, bedrijven, festivals en feesten. Ook is de Kidz-dj regelmatig te vinden bij verschillende kinderfeestjes in het land. Het is pas feest als de Kidz-dj is geweest. De Kidz-dj kan ook geboekt worden in combinatie met een leuke sidekick.

Wil jij een kinderfeest organiseren? Bel dan even met de Kidz-dj.

Hoe duur?

Een kindershow van de Kidz-dj duurt normaal gesproken één tot anderhalf uur. Natuurlijk kan dit altijd korter of langer. Dit is afhankelijk van het event. Hij brengt daarnaast zijn eigen dj-booth (met licht), microfoon en geluid mee. Willen jullie dat hij ook andere onderdelen presenteert of aan elkaar praat? Dit kan ook. De Kidz-dj denkt graag mee. Hij hanteert dan ook verschillende prijzen voor verschillende shows. Neem contact op voor een advies en prijs op maat.

Kidz-dj Discoshow

Kidz-dj Discoshow

De Kidz-dj Discoshow is een spetterende en interactieve discoshow voor kinderen & ouders. De Kidz-dj draait zijn eigen hits maar ook andere hits voor kids.

Kidz-dj Sintshow

Kidz-dj Sinterklaasshow

Het hoogtepunt van het jaar voor de Kidz-dj is ieder jaar weer Sinterklaas. In 2015 trad de Kidz-dj tijdens deze periode ruim 65 keer op bij veel grote en kleinere bedrijven in het land.

Kidz-dj Carnavalshow

Kidz-dj Carnavalshow

Stel je eens voor: een knotsgekke en hilarische show voor kids, waar de kids overal bij betrokken worden en vooral mee moeten doen!

Kidz-dj Zomertoer

Kidz-dj Zomertoer

De Kidz-dj toert elke zomer door het land met de Kidz-dj Zomertoer! Zo bezoekt hij vakantieparken, campings en zomerfeesten met een hele leuke dj workshop en een spetterende discoshow.

Kidz-dj Oranjeshow

Kidz-dj Oranjeshow

Koningsdag is een prachtige dag voor ouders en kinderen om samen een feestje te vieren. Het is een echt familiefeest. De Kidz-dj staat op veel podia in Nederland om een feestje te bouwen.

Kidz-dj Sportshow

Kidz-dj Sportshow

De Kidz-dj Sportshow is speciaal gemaakt voor sportverenigingen. Een muzikaal feest met veel sportelementen. Er worden spelletjes, quizjes en wedstrijdjes gehouden maar natuurlijk wordt er ook heel hard gedanst. Dat wordt zweten!