Kidz-dj Workshop

De Kidz-dj Workshop is een super leuke dj workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Het is een workshop waarbij kinderen worden meegenomen in de wereld van dance en het dj-en. De workshop is uniek in Nederland want wij brengen voor ieder kind een eigen dj-set mee. Zo kunnen kinderen zelf aan de slag met de knoppen van de dj-set.

Wat is de Kidz-dj Workshop?

Kinderen die meedoen leren in een uur tot anderhalf uur de basisbeginselen van het dj-en. Wat is een dj-set en hoe werkt het? Ze mogen zelf oefenen en krijgen aan de hand van voorbeelden en fragmenten les in het dj-en. We beginnen de dj workshop met een animatie over het ontstaan van de dance. Zo is het niet alleen leuk maar ook nog eens leerzaam. In de finale mogen de talenten op de ‘main booth’ draaien en gaan de voetjes nog eens van de vloer.

Voor wie is de dj workshop?

De Kidz-dj workshop is leuk voor kinderen op scholen, bso’s, evenementen, festivals en zelfs kinderfeestjes. Zoek je met jouw school, bso of evenement nog een leuke activiteit? We kunnen met deze dj workshop bij jullie op locatie komen. We nemen dan zoveel dj-sets mee als nodig is en geven verschillende workshops.

De DJ Bus voor kinderen

De dj workshop voor kinderen kan ook gegeven worden in onze DJ Bus. Een omgebouwde streekbus uit 1979. In de bus staan 25 dj-sets en een mobiele muziekproductie-studio. Kinderen kunnen naast het dj’en ook werken aan een eigen dance-track. De DJ Bus is ideaal voor festivals en evenementen waar veel kinderen zijn en vaak vinden ouders het stiekem ook leuk om even mee te spelen.

Hoe duur?

De prijs van een Kidz-dj workshop is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld het aantal dj’s en dj-sets dat we meenemen maar ook de afstand en het aantal workshops dat we geven hebben invloed. Over het algemeen geldt hoe meer kinderen hoe goedkoper per kind het wordt.¬†We houden echter altijd rekening met de beperkte budgetten van scholen, bso’s en stichtingen. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij leggen het graag uit.